Història professional

Propera parada...

“Lo esencial de la suerte es su no disponibilidad, sólo esta disponible la actitud que una persona pueda adoptar al respecto”

Wilhelm Schmid, 2007

Gerald Llach

Podria definir la meva trajectòria professional com una descoberta constant que s’ha anat mostrant al voltant del meu recorregut en el camp de la intervenció social. Cada nova experiència i cada nova situació d’aquesta, em brinda noves oportunitats d’aprenentatge per les quals crèixer i seguir caminant.

Inicio el meu bagatge professional com a tècnic de recursos humans, proporcionant força de treball per multinacionals dins del camp del treball temporal i l’externalització dels serveis. Són sis anys intensos marcats per la crisis financera. Una crisis que m’ofereix l’oportunitat de repensar el meu futur com a professional. 

El món social em descobreix objectius amb diferents finalitats que els de les grans empreses. Si bé les empreses necessiten de les persones per obtenir i generar beneficis, el món social necessita de persones per treballar amb persones i que aquestes siguin generadores de qualitat de vida.

Aquests darrers set anys com a monitor, director de lleure, tècnic sociosanitari, integrador social, educador i com a educador social, he tingut oportunitat d’aprendre i crèixer amb infants, adolescents, joves i persones adultes en àmbits relacionats amb la salut mental i la discapacitat intel·lectual i en entorns com la inserció sociolaboral, la teràpia ocupacional, el lleure i l’acompanyament emocional.

 

(Visited 299 times, 1 visits today)